U11 Versenykiírás

2020-2021

SZABÁLYZAT

KOROSZTÁLYOS SZABÁLYOK

U11-es korosztály: 2010.01.01. után született fiúk és 2009.01.01. után született lányok számára

Pályaméret: 55x35m

Kapuméret: 5x2m

Labdaméret: 4-es*

Játékidő: 2×20 perc/mérkőzés

Csere: korlátlan

Létszám: 6+1 (maximum 14 fő/csapat/forduló)

Mérkőzések: 16 db/szezon

* Minden mérkőzést a szervezők által biztosított labdával szükséges játszani.

LEBONYOLÍTÁS & SORSOLÁS

27-27 csapattal kerül lebonyolításra az idei U10-es és U11-es Kölyökliga tornasorozat.

27 csapat vesz részt a Kölyökliga kiírásban mindkét (U10, U11) korosztályban három 9 fős csoportba kerülnek beosztásra.

Ősszel és tavasszal három csoportban zajlanak a mérkőzések, oda-visszavágós rendszerben.

4 ősszel és 4 forduló tavasszal, minden fordulóban 2 mérkőzés.

A sorsolás 2020.augusztus 20-ig kerül kihirdetésre a Kölyökliga oldalán.

Játéknapok meghatározása az Egyesületi Bozsik Program időpontjai meghatározása után történik.

Játékvezetés: Játékvezetőket a szervezők biztosítják.

Helyszín: 1046 Budapest, Szilágyi utca 30. UTE Atlétikai Sportcentrum

Helyezések eldöntése:

  • több pontszám
  • gólkülönbség
  • több rúgott gól
  • 11-es rúgás 3-3 fő

Eredményhirdetésre abban esetben kerül sor, ha minden forduló lejátszásra került, minden más esetben (pl.: előre nem tervezhető esemény, ami nem teszi lehetővé a Kölyökliga összes fordulójának befejezését) a Kölyökliga versenybizottsága dönt a lezárásról.

Kölyökliga versenybizottságának tagjai:

Takács Gábor, Nyáry Andrea, Szirt Olivér, Dévényi Roland, Hajdányi Gergely

DÍJÁTADÁS és DÍJAZÁS

Díjátadó ünnepség az utolsó forduló után kerül megrendezésre, egy előre megadott időpontban, amelyen minden résztvevő klub korosztályainak meg kell jelennie, amely klub ezt nem tartja be, úgy következő szezonban az ő nevezésüket nem áll módunkban elfogadni.

Kölyökliga záró ünnepség programjáról januárban adunk tájékoztatást!

1.helyezet Kölyökliga serleg és minden játékos részére érem

Minden résztvevő csapat kupa és oklevél díjazásban részesül

Kölyökliga legjobb játékosa: Premier League mérkőzés jegyet nyer két fő részére a ProSoccerGlobal Hungary felajánlásából.

Kölyökliga gólkirálya: Premier League csapat által dedikált PL labdát nyer a ProSoccerGlobal Hungary felajánlásából.

Kölyökliga legjobb kapusa: A GoALLkeepers.com jóvoltából Precision kapuskesztyűt nyer.

Kölyökliga Válogatott: A Kölyökliga versenybizottsága jelöli ki a válogatott tagjait az egész szezon során nyújtott teljesítmény alapján. A ProSoccerGlobal Hungary felajánlásából egy privát edzésen való részvételt nyer a válogatott, melyet Premier League Academy edző vezet le.

Kölyökliga Best man of the match: Ettől a szezontól bevezetésre kerül minden mérkőzés után a meccs legjobbjának kiválasztása. A szezon végén ebből a legtöbbet összegyűjtő játékos egy Premier League mezt nyer a ProSoccerGlobal Hungary felajánlásból.

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK

Minden forduló kezdete előtt kötelező leadni elektronikusan a játékoslistát és csak azok szerepelhetnek adott fordulóban, aki rajta vannak a listán.

Játékosok születési idejét fényképes dokumentummal kell tudni igazolni (pl.: labdarúgó igazolás, személyigazolvány, útlevél, diákigazolvány), ennek hiányában nem léphet pályára a játékos. Ez mérkőzés előtt edzői kérésre kerülhet ellenőrzésre.

Mindenki saját felelősségére vesz részt a sorozat mérkőzésein, melyet a versenykiírás elfogadásával tudomásul vesz a klub és tájékoztatja erről a résztvevőket (edzők, szülők, játékosok) is.

Mérkőzésekről fotók és videó felvétel készülhet, amelyet promóciós célokra használhatnak fel a szervezők, melyet a versenykiírás elfogadásával tudomásul vesz a klub és tájékoztatja erről a résztvevőket (edzők, szülők, játékosok) is.

A mérkőzések időpontjai előre meg lesznek határozva, halasztani nem lehetséges!

Ha egy csapat nem jelenik meg az adott forduló mérkőzésein, az azonnali kizárást von maga után (nevezési díjat nem áll módunkban visszatéríteni). Ez esetben a várólistán szereplő csapatok közül kap lehetőséget a szereplésre, aki vállalja a részvételi feltételeket.

NEVEZÉS

1.Regisztrációs lap kitöltésével lehet jelentkezni a www.kolyokliga.hu oldalon.

2.Visszaigazolás emailben történik. Minden korosztályban jelentkezési sorrendben történik a nevezések fogadása. Amennyiben betelik az előre meghatározott létszám adott korosztályban, úgy várólistára kerülnek a később nevező klubok.

3.A jelentkezés a nevezési lap beküldésével és a nevezési díj befizetésével válik véglegesé, nevezési díjról számlát állítunk ki a jelentkezési visszaigazoló email után, amelyet legkésőbb 2020. július 31-ig szükséges rendezni, amennyiben a számla nem kerül kiegyenlítésre, úgy a klub jelentkezését töröljük. Ezután a várólistán következő klub kap lehetőséget a részvételre.

4.Nevezés véglegessé válásáról emailben küldünk visszaigazolást, a nevezés során a klub által megjelölt kapcsolattartó számára.

5.Nevezési díjat csak abban esetben térítjük vissza, ha a szervezők hibájából nem kerülnek megrendezésre a Kölyökliga fordulói. Ha nem jelenik meg az adott fordulón a klub (kizárást von maga után) vagy bármely más olyan ok miatt maradnak el mérkőzések, ami nem teszi lehetővé a Kölyökliga fordulóinak megrendezést, úgy nem áll módunkban visszatéríteni a nevezési díjat.

Nevezési díj: 100.000 Ft/korosztály*

*Azon egyesületek számára, akik a 2019/2020 szezon résztvevői voltak, 30% kedvezmény vehető igénybe, KIZÁRÓLAG A NEVEZÉSI HATÁRIDŐ BETARTÁSÁVAL, vagyis 2020.július 31-ig, a 2020/2021-es szezon nevezési díjából, annyi korosztályra, amellyel 2019/2020-as szezonban indultak. A 2019/2020-as szezonban való részvétel nem biztosít előjogot a 2020/2021-es szezon nevezésnél, minden jelentkező klubra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, azaz a nevezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk el és abban a létszámban, amely a szabályzatban szerepel.